Alle kategorier
Blogg
Kunnskapsbase
Akademi
Samfunn

Ingen resultater for ""

Logg inn

SALG

Hvorfor bruke salgsprogramvare?

Uansett om du jobber med programvaresalg eller bilsalg, om bedriften består av to selgere eller 200, er det sannsynlig at du bruker ett eller flere verktøy for å lette salgsprosessen. Regneark og e-postverktøy er en god start, men ofte gjør de ikke jobben så mye enklere.

Salgsprogramvare, eller en salgsplattform, er et sentralisert salgssentrum som er utformet for å presentere data i et enkelt og lesbart format, slik at selgere kan samarbeide, optimalisere salgsprosessen og til og med forutsi salgssykluser. I følge Tech News World, forventer mer enn halvparten av alle bedrifter å forbedre salget ved hjelp av en salgsplattform. Andre påviste fordeler med salgsprogramvare inkluderer økt kundetilfredshet og evnen til å holde på kunder, generering av nye bedrifter og reduksjon av totale kostnader. Vil du se hvordan en salgsplattform ser ut og føles?

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

Populære funksjoner i salgsprogramvare

PROGRAMVAREFUNKSJON

Pipeline og salgsavtaler

Når du ser etter programvare for salg, starter du med å utforske det grunnleggende. Pipeliner og salgsavtaler er grunnlaget for alle profesjonelle salgs-CRM. Disse funksjonene lar deg visualisere salgsprosessen og flytte salgsavtalene dine til vunnede. Vi anbefaler at du velger salgsprogramvare som er så tilpassbar som mulig for å tilpasse den til forretningsmodellen din og arbeidsflyten.

Med Pipedrive kan du for eksempel legge til salgsavtaler, verdien, vinnersannsynligheten og forventet sluttdato og deretter organisere og spore dem etter pipelinefasene. Du kan tilpasse fasene slik at de passer salgssyklusen, opprette teampipeliner og filtrere resultater etter selger eller fase, eller ha én for hvert teammedlem. Fargede signaler henleder oppmerksomheten på salgsavtaler som er i ferd med å bli kalde, så du vet hva du skal ta tak i først.

Inkluderer:

Tilpassede felt

Dra og slipp-grensesnitt

Intuitivt design

Mobilapp

Få tilgang til salgsdataene dine når du er på farten fra hvilken som helst enhet

Gjentakende inntekter

Følg med på alle abonnementene dine og gjenta kunder

Chatbot for generering av potensielle kunder

Automatisk samhandling med de besøkende på nettstedet hele døgnet

Kontaktadministrering

Få verdifulle innblikk om kontaktene dine med ett klikk

PROGRAMVAREFUNKSJON

Automatisering

Et annet viktig aspekt ved en salgsplattform er automatisering. Automatiseringsfunksjoner hjelper deg med å forbedre flyten, spare tid og kutte kostnader. Salgsprogramvare bør alltid tilby forskjellige automatiseringsfunksjoner for en rekke administrative og repeterende oppgaver.

Med Pipedrive kan du for eksempel automatisere omtrent alle trinn i salgsprosessen for hele teamet, slik at du automatisk kan pleie potensielle kunder mens du fokuserer på oppgaver med høy prioritet. Angi utløsere og ønskede handlinger, og la vår kraftige automatisering gjøre jobben for deg. Du kan også automatisere personlige e-postmaler som går ut når du oppretter en salgsavtale eller flytter en salgsavtale langs pipelinefasene.

Finn ut mer

PROGRAMVAREFUNKSJON

Innblikk og rapportering

Profesjonell salgsprogramvare bør gi deg praktisk innsikt. For eksempel gjennom rapporter og visuelle dashbord. I motsetning til regneark, gir visuelle rapporter brukerne alle dataene de trenger på et øyeblikk og peker dem i riktig retning for salgsoptimalisering. Tips: sørg for at rapportene dine kan tilpasses slik at de gjenspeiler bedriftens KPI-er.

Med Pipedrive kan du legge til tilpassede felt i rapportene for å logge og spore omtrent hvilken som helst variabel, samt filtrere og avdekke vinnermønstre eller flaskehalser. Du kan ta vare på de viktigste rapportene og KPI-ene på ett sentralt sted for enkel sporing. Til slutt kan du sette individuelle, team- og til og med firmaomfattende mål, og deretter spore fremdriften med sanntidsberegninger på tilpassbare dashbord og rapporter. Du kan dele en lenke til rapportene med hvem som helst, enten de er Pipedrive-brukere eller ikke.

Inkluderer:

Visuelle rapporter

Pipeline-beregninger

Tilpass dashbord

PROGRAMVAREFUNKSJON

E-post og kommunikasjonssporing

Avslutningsvis må den ideelle programvaren for salg tilby robust e-post- og kommunikasjonssporing. Slik sporing lar deg administrere salgssamtaler ved å automatisk koble dem til salgsavtaler og kontakter.

Med Pipedrive kan du se sporing fra plattformen og få varsler live når e-postene dine åpnes, eller lenker klikkes på, slik at du kan følge opp med riktig kontakt til rett tid. For å støtte kommunikasjonen ytterligere, tilbyr Pipedrive et utvalg av e-postfunksjoner som toveis e-postsynkronisering, en rekke ferdige e-postmaler og en gruppe-e-postfunksjon, for bare å nevne noen.

Finn ut mer
Intern chatintegrasjon

Tildel chatteforespørsler på nettstedet ditt til selgere

Oppgavebehandling

Administrer alle salgsrelaterte oppgaver fra ett sted

Faktura og fakturering

Opprett og send fakturaer til faktureringsappen direkte fra Pipedrive

Kvalifisering av potensielle kunder

Dra fordel av dedikerte funksjoner for kvalifisering av potensielle kunder

Bli med over 95,000 firmaer

Salgsprogramvare for å hjelpe deg med å vokse

Pipedrive er designet for å:

 • hjelpe deg å avslutte flere salgsavtaler
 • kutte salgsrelatert rutinearbeid
 • få alle i teamet til å samarbeide bedre
 • automatisere salgsoppgaver
 • støtte kundekommunikasjonen
 • opprette tilpassede salgsrapporter

Salgsverktøy brukt av 95,000 firmaer

Du liker kanskje også

Hvordan velge salgsplattform? Hvordan ser Pipedrive ut i aksjon, og hva tilbyr den som andre CRM-er ikke gjør? Vi har samlet litt nyttig informasjon for deg, slik at du kan velge salgssenteret som virkelig fungerer for deg, ikke omvendt:

Ofte stilte spørsmål og svar om salgsprogramvare

 • Hva er salgsprogramvare?

  Salgsprogramvare er programvare designet for å støtte alle salgsaktiviteter gjennom hele salgssyklusen, gjennom en rekke salgsfokuserte funksjoner som visuelle pipeliner, aktiviteter og automatiseringer.

 • Hva er den beste salgsprogramvaren for meg?

  Først må du sjekke at programvaren du ser på er anerkjent av pålitelige nettsteder og offisielle rådgivningsfirmaer. For eksempel er Pipedrive anerkjent av Gartner og er høyt rangert av Trustpilot, Software Advice, Capterra, G2 og mange andre anerkjente kilder. Når du har krysset av i boksen, fortsetter du til en sammenligning av funksjoner og pris for å sikre at du får mest valuta for pengene.

 • Hva er Pipedrive?

  Pipedrive er et CRM designet for selgere i alle bransjer. Formålet er å forbedre den generelle kvaliteten på salg og salgskommunikasjon og hjelpe selskaper med å få flere salgsavtaler og potensielle kunder.

 • Hvordan bruker jeg Pipedrive?

  Å bruke Pipedrive er så intuitivt som det går an, men bare for å sikre at du får mest mulig ut av det, har vi opprettet et hjelpesenter fullpakket med opplæringsprogrammer, veiledningsartikler og et nyttig fellesskap av Pipedrive-brukere som mer enn gjerne deler noen av tipsene og triksene sine med deg!

Selg mer. Betal mindre. Prøv gratis!

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.