Tietosuoja ja turvallisuus

Pysy täysin tietoisena ja säilytä mielenrauhasi siitä, milloin ja miten yrityksesi tietoja käytetään

Turvallisuuskeskus

Pidä silmällä yrityksen tietoja ja turvallisuutta yhdessä paikassa helppokäyttöisellä visuaalisella raporttinäkymällä.

 • Turvallisuusraporttinäkymä

  Hallitse turvallisuutta yhdestä paikasta käsin. Tarkkaile miten, mistä ja milloin yrityksesi tietoja käytetään sekä kuka niitä käyttää ja estä epäilyttävä käyttäjä ja tilin toiminnot reaaliajassa.

 • Käyttäjien käyttötiedot ja laitelokit

  Vastaanota ilmoituksia käyttäjien kirjautumisten ajoista ja sijainneista viimeisten 60 päivän ajalta. Paikanna epäilyttävät laitteet ja pakota uloskirjautumisia estääksesi tilin jakamisen kaltaiset riskit ja suojataksesi tiedot.

 • Säännöt ja hälytykset

  Aseta mukautettuja sääntöjä turvallisuuskäytäntöjen automatisoimiseksi – kuten IP-osoitteiden lisääminen sallittujen luetteloon tai pääsyn aikarajoitukset – turvallisuusrikkomusten ja tietovuotojen pysäyttämiseksi ennen niiden tapahtumista.

 • Turvallisuuden hallinnan vinkit

  Saa vinkkejä heikkouksilta suojautumiseen, käyttäjien toiminnan ohjaamiseen ja turvallisuushälytysten hoitamiseen mukautettujen käyttäjäasetustesi perusteella.

Näkyvyys ja kirjautumissuojaus

Helppokäyttöiset ominaisuudet auttavat sinua hallitsemaan käyttäjien käyttöoikeutta, kuten miten ihmiset voivat kirjautua sisään yrityksesi tilille tai mitä he voivat nähdä ja tehdä Pipedrivessa

Organisaation tietojen hallinta

Me Pipedrivella suhtaudumme turvallisuuteen ja tietosuojaan vakavasti sekä tuotteemme että organisaatiomme osalta suojataksemme tietoja, jotka asiakkaamme ovat antaneet hoidettavaksemme

 • GDPR

  Pipedrive on täysin sitoutunut vastaamaan GDPR:n vaatimuksia, suojaten rekisteröidyn oikeuksia ja varmistaen vastuuvelvollisuuden kaikilla tasoilla.

 • Yrityksen laajuinen koulutus

  Tietosuoja ei ole vain turvallisuus- ja tietosuojatiimiemme vastuulla. Jokainen Pipedriven työntekijä on koulutettu tekemään osansa pitääkseen tietosi turvassa.

 • Tietojen tallennus ja salaus

  Sinä omistat tietosi, emmekä koskaan käytä niitä tarjoamaamme palveluun kuulumattomalla tavalla. Voit aina viedä ne, siirtää ne API:n kautta tai pyytää meitä poistamaan ne.

 • Tietosuojavastaava

  Pipedrivella on ollut vuodesta 2017 alkaen tietosuojavastaava, joka vastaa tietosuojasäännösten noudattamisesta ja tietosuoja-aloitteista.

Turvallinen infrastruktuuri

Hanki tietojesi taustatueksi järkähtämätön infrastruktuuri, joka sisältää päivittäiset varmuuskopiot useisiin sijainteihin. Tähän palveluun luottaa kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa.

 • Maailmanluokan datan säilytys

  Säilytämme ja suojaamme tietojasi käyttämälllä maailmanluokan isännöinti-infrastruktuuria Rackspacella ja AWS:llä. Pipedriven suorituskykyä ja vaatimustenmukaisuutta varten optimoidut tietokannat on isännöity Frankfurtissa Euroopassa, Afrikassa, Intiassa, Israelissa, Turkissa ja Kazakstanissa olevilla käyttäjillä, ja muissa maissa olevien käyttäjien tiedon on tallennettu Yhdysvalloissa sijaitseviin datakeskuksiin.

 • Salaus ja tietojen käsittely

  Käytämme viimeisimpiä salaustekniikoita kaikille tiedoille riippumatta siitä, ovatko ne käyttämättömänä vai siirrettävän julkisissa verkoissa maksimaalisen käytettävyysajan ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

 • Päivittäiset varmuuskopiot

  Varmuuskopioimme tietosi päivittäin viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Varmuuskopiot salataan ja lähetetään turvalliseen paikkaan turvallisuuden varmistamiseksi.

Sertifikaatit

Resurssit

Tietojenkäsittelyliite
Valkoinen kirja
RFC 2350
Pipedriven heikkouksien paljastusohjelma (VDP)

Yli 95 000 yrityksen käyttämä 179 maassa

Liity myynnin asiantuntijoiden joukkoon

tai

tai
Katso demo