Personvern og sikkerhet

Ha full åpenhet og vær trygg på når og hvordan firmadataene brukes

Sikkerhetssenter

Din one-stop shop for å holde øye med firmadata og sikkerhet i ett brukervennlig, visuelt dashbord.

 • Sikkerhets-dashbord

  Kontroller sikkerheten fra ett sted. Overvåk hvordan, hvor, når og for hvem firmadataene dine er tilgjengelige og håndter mistenkelige bruker- og kontoaktiviteter i sanntid.

 • Brukertilgang og enhetslogger

  varsler om tidene og lokasjonene til brukerpålogginger de siste 60 dagene. Pek ut mistenkelige enheter og tving utlogginger for å forhindre risiko som deling av kontoer, og beskytt dataene.

 • Regler og varsler

  Angi tilpassede regler for å automatisere sikker praksis – for eksempel å markere IP-adresser som trygge eller angi tidsbegrenset tilgang – for å stoppe sikkerhetsbrudd og datalekkasjer før de oppstår.

 • Tips for å administrere sikkerheten

  Få tips om hvordan du kan beskytte deg mot sårbarheter, veilede brukeratferd og håndtere sikkerhetsvarsler basert på dine tilpassede brukerinnstillinger.

Synlighet og påloggingsbeskyttelse

Brukervennlige funksjoner hjelper deg med å kontrollere brukertilgang, fra hvordan personer logger seg på firmaets konto til hva de kan se og gjøre i Pipedrive

Håndtering av organisasjonsdata

Hos Pipedrive tar vi sikkerhet og personvern på alvor både i produktet og organisasjonen for å beskytte dataene kundene våre overlater til oss

 • GDPR

  Pipedrive er fullt ut forpliktet til å oppfylle GDPR-kravene, ivareta datasubjektenes rettigheter og sikre ansvarlighet på alle nivåer.

 • Firmaomfattende opplæring

  Databeskyttelse går utover jobben til sikkerhets- og personvernteamene våre; hver Pipedrive-ansatt er opplært til å gjøre sitt for å sikre dataene dine.

 • Datalagring og kryptering

  Du eier dataene dine og vi bruker dem aldri utover tjenesten vi gir deg. Du kan alltid eksportere dem, overføre dem via API eller be oss om å slette dem.

 • Personvernombud

  Pipedrive har hatt et eget personvernombud siden 2017 som står i spissen for samsvar mellom databeskyttelse og initiativ.

Sikker infrastruktur

Få en bunnsolid verts-infrastruktur med daglig sikkerhetskopiering på flere steder, som tusenvis av andre kunder verden over.

 • Datalagring i verdensklasse

  Vi lagrer og beskytter dataene ved å bruke verts-infrastruktur i verdensklasse i Rackspace og AWS. For optimalisert ytelse og samsvar blir Pipedrive-databasene til brukere i Europa, Afrika, India, Israel, Tyrkia og Kasakhstan driftet fra Frankfurt, mens data fra brukere i andre land lagres i datasentre i USA.

 • Kryptering og datahåndtering

  Vi bruker avansert kryptering for alle data, enten de er i ro eller under transport over offentlige nettverk, for å sikre maksimal oppetid og sikkerhet for registreringene.

 • Daglig sikkerhetskopiering

  Vi tar daglig sikkerhetskopi av dataene for tre måneder tilbake i tid. Sikkerhetskopier blir deretter kryptert og sendt til et sikkert sted for økt sikkerhet.

Sertifikater

SOC 2
US-EU Privacy Shield

Ressurser

Tillegg til databehandling
Whitepaper
RFC 2350
Pipedrives program for avsløring av sårbare områder

Brukt av over 95,000 firmaer i 179 land

Bli med salgsekspertene

eller

eller
Se demo