Privacy en beveiliging

Je weet steeds wanneer en hoe je bedrijfsgegevens worden gebruikt

Beveiligingscentrum

Je centrale locatie waar je de gegevens en beveiliging van je bedrijf op één helder en gemakkelijk te gebruiken dashboard kunt opvolgen.

 • Beveiligingsdashboard

  Hou je beveiliging in de gaten op een centrale locatie. Volg op hoe, waar, wanneer en door wie je bedrijfsgegevens worden bekeken, en onderneem meteen actie bij verdachte handelingen van gebruikers en accounts.

 • Gebruikerstoegang en apparaatlogbestanden

  Ontvang meldingen over de tijdstippen en de locaties waarop je gebruikers de laatste 60 dagen hebben ingelogd. Detecteert de verdachte apparaten en log ze geforceerd uit, om data te beschermen en het hoofd te bieden aan risico's zoals het delen van accounttoegang.

 • Regels en meldingen

  Maak aangepaste regels om beveiligingspraktijken te automatiseren - zoals toegestane IP-adressen of toegang binnen bepaalde tijdspannes - en voorkom beveiligingsinbreuken en datalekken.

 • Tips voor beveiligingsbeheer

  Krijg op basis van je aangepaste gebruikersinstellingen tips over hoe je je kunt wapenen tegen kwetsbaarheden, hoe je het gedrag van gebruikers kunt sturen, en hoe je kunt omgaan met beveiligingsmeldingen.

Zichtbaarheid en inlogbescherming

Makkelijk te gebruiken functies waarmee je de toegang van gebruikers kunt controleren, gaande van hoe mensen kunnen inloggen op het account van je bedrijf, tot wat ze kunnen zien en doen in Pipedrive

Beheer van organisatiegegevens

Voor Pipedrive zijn beveiliging en privacyerg belangrijk.We besteden er aandacht aan in ons product en binnen onze organisatie, om de gegevens te beschermen die onze klanten ons toevertrouwen

 • AVG

  Pipedrive zet zich er volop voor in de voorschriften van de AVG na te leven, de rechten van betrokkenen te waarborgen en op alle niveaus verantwoording af te leggen.

 • Training in het hele bedrijf

  Gegevensbescherming laten we niet gewoon over aan onze beveiligings- en privacyteams. Elke werknemer bij Pipedrive krijgt de nodige training om je gegevens veilig te houden.

 • Dataopslag en encryptie

  Je data is van jou, en we gebruiken je gegevens nooit voor andere dingen dan voor de dienst die wij aan je leveren. Je kunt je gegevens altijd exporteren, via de API transfereren, of ons vragen ze te wissen.

 • Functionaris voor gegevensbescherming

  Pipedrive heeft al sedert 2017 een eigen functionaris voor gegevensbescherming, die instaat voor de naleving van de privacywetgeving.

Veilige infrastructuur

Wees zeker van een onverwoestbare hostinginfrastructuur met dagelijkse back-ups op meerdere locaties, vertrouwd door duizenden klanten wereldwijd.

 • Gegevensopslag van wereldklasse

  Voor het bewaren en beveiligen van je data maken we gebruik van de allerbeste infrastructuur van Rackspace en AWS. Voor optimale prestaties en volledige naleving worden de databases van Pipedrive-gebruikers uit Europa, Afrika, India, Israël, Turkije en Kazachstan gehost in Frankfurt, terwijl data van gebruikers uit andere landen wordt opgeslagen in datacenters in de Verenigde Staten.

 • Encryptie en gegevensverwerking

  Wij gebruiken voor alle data de meest geavanceerde encryptie voor de opslag en het doorsturen via publieke netwerken, om maximale beschikbaarheid en beveiliging van je bestanden te garanderen.

 • Dagelijkse back-ups

  Wij maken elke dag een back-up van je data en gaan daarbij drie maanden terug. Back-ups worden vervolgens versleuteld en naar een veilige locatie gestuurd.

Hulpmiddelen

Addendum over gegevensverwerking
RFC 2350
Programma van Pipedrive voor het melden van zwakke plekken

Gebruikt door meer dan 95.000 bedrijven in 179 landen

Doe zoals de verkoopexperts

of

of
Demo bekijken