Sammenligning av CRM-programvare

Å finne riktig CRM-programvare eller verktøy for håndtering av kunderelasjoner kan være overveldende. Det er rett og slett for mange fisk i havet, og selv om det er fristende å ta en forhastet beslutning, må du først undersøke hva som finnes der ute før du bestemmer deg. Vårt CRM-sammenligningssenter gir deg verktøyene du trenger for å ta en avgjørelse mellom Pipedrive, det høyest rangerte CRM-et av brukerne og andre CRM-alternativer.

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.

Hvilke spørsmål bør jeg stille før jeg velger et CRM?

Du er klar over hvordan CRM kan hjelpe bedriften din, men vet du hvilke spørsmål du bør stille for å effektivt evaluere og sammenligne CRM?

 • Kan CRM-et vokse med bedriften min?

  Når du sammenligner CRM, er en av de mest avgjørende tingene, som likevel er enkle å overse, hvorvidt verktøyet skaleres med virksomheten. Du er kanskje i en oppstartsfase nå, men du vil bli overrasket over hvor raskt et godt CRM får deg til å nå alle målene dine. For å forhindre at du må bytte verktøy om et år eller to, se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på tvers av alle planer, ikke bare den du er interessert i nå.

  Tips: Sjekk ut firmaets case-studier for å se om og hvordan de har hjulpet virksomheter som din å vokse.

 • Hvor enkelt er det å bruke og trene teamet mitt til å bruke?

  Sammenlignet med CRM-alternativer som regneark og penn og papir, kan de fleste CRM-systemer virke kompliserte. Det rette for deg vil imidlertid hjelpe deg med å få mer gjort på kortere tid. Nøkkelen er å finne et som er kraftig, men likevel intuitivt. Verktøy med masse pomp og prakt kan virke bra i begynnelsen, men hvis det tar teamet ditt måneder å skjønne, er det mye tapt tid og produktivitet.

  Tips: For å se hvor enkelt brukerne synes et verktøy er, kan du lese anmeldelser på nettsteder som Capterra.

 • Hva slags brukerstøtte har det?

  Hvis en programvarefeil kan koste deg en stor salgsavtale, har du ikke råd til å måtte vente i fem dager på å få svar på en e-post. Se etter et verktøy som tilbyr live chat eller telefonstøtte i løpet av virksomhetens driftstid og i tillegg har et godt rykte.

  Tips: Se etter et CRM som tilbyr kundestøtte hele døgnet for å være sikker på at den dekker tidssonen din og helgevakter.

 • Hva slags tilpasninger tilbyr det?

  Alle CRMer trenger litt tilpasning for å passe til din bedrift og salgsprosess. Å lage ting som tilpassede felt og pipeliner er standard, men lar det deg automatisere deler av din unike arbeidsflyt? Se på CRM-prissammenligninger for å se hvor mye du betaler for tilpasningene du trenger med forskjellige leverandører.

  Tips: Bla gjennom en CRM-app-markedsplass for å se om den kan tilknyttes de andre verktøyene dine.

 • Hva slags rapporteringsfunksjoner har det?

  Salgsrapporter er avgjørende for å forbedre resultatene og motivere teamet ditt. Hvis du oppretter mange rapporter for bedriften din, kan du se etter et CRM som genererer rapporter uten manuell innmating. Enda bedre, se etter et verktøy med live dashbord for å holde deg på sporet mot mål. Når rapportene er vakre og enkle å lage, kan det også hende at du bruker dem mer.

  Tips: Lag et sett med viktige rapportverdier du trenger å spore, og let deretter etter dem i CRM.

Pipedrive er rangert som det beste CRM-et av brukerne, med alle funksjonene teamet ditt trenger for å selge mer, med mindre arbeid

Pipedrive er rangert som det beste CRM-et av brukerne, med alle funksjonene teamet ditt trenger for å selge mer, med mindre arbeid

Syv røde flagg å se etter når du sammenligner CRM

Det er avgjørende å forstå hvordan du sammenligner CRM og ta en avgjørelse som gir deg størst mulig fordel. På den annen side kan det ofte være like nyttig å forstå hva man bør unngå i et CRM.

 • 1. CRM-kopier

  Billigere, mindre kjente CRM-alternativer kan virke som en god idé på kort sikt, men når et CRM-system krasjer, er det bedriften din som må bære kostnadene. CRM-kopier etterligner utformingen av klarert programvare, er lave eller ikke-eksisterende på anmeldelsessteder, og har få følgere eller negativ oppmerksomhet på sosiale medier.

 • 2. Dårlig kundestøtte

  Det er viktig å få hjelp når du trenger det. Før du abonnerer, kan du teste et firma ved å kontakte kundestøtte via e-post, live chat eller sosiale medier. Hvis du må vente i dager eller til og med uker på svar, vil de sannsynligvis ikke være hjelpsomme når bedriftsprosessene står på spill.

 • 3. Programvaren krever manuelle oppdateringer

  Når du utfører CRM-sammenligningen, bør du se etter et skybasert CRM-verktøy som oppdateres automatisk og sikkerhetskopierer dataene dine online. Dette er sikrere enn offline programvare som krever manuell oppdatering og kan miste klientdata.

 • 4. Produktet har ikke endret seg på flere år

  For å få en ide om innovasjonsnivået i et CRM-verktøy, kan du ta en titt på firmaets kunngjøringer og produktoppdateringer. Du finner enkelt denne informasjonen på bloggen eller hjemmesiden deres. Frekvensen av oppdateringer vil fortelle deg hvor mye de forbedrer produktet sitt.

 • 5. Salgsdataene dine er vanskelige å forstå

  CRM-verktøy skal gi en oversiktlig og tilgjengelig oversikt over dataene dine. Sjekk produktdemovideoer eller skjermbilder for en forhåndsvisning. Jo tydeligere dashbordet ser ut, jo bedre, og jo mer sannsynlig er det at du og teamet ditt vil dra nytte av den forbedrede synligheten.

 • 6. Merket har negativ PR

  Ta deg tid til å undersøke hvordan et firma behandler miljøet, ansatte og partnere. Det sier mye om verdiene deres. Ansattes skandaler, lisensieringsfeider og lyssky praksis er tegn på at et firma ikke er på vei mot suksess, og at produktene de lager uunngåelig vil lide.

 • 7. Dårlige kundeanmeldelser

  Når det er på tide å sammenligne CRM-er, kan kundeanmeldelser være en god kilde til objektiv tilbakemelding på et produkt eller firma sammenlignet med merkevarens eget markedsføringsmateriell. Vær også oppmerksom på hvordan selskapet reagerer på negative anmeldelser for å finne ut hvor gyldig anmelderens bekymringer er og hvor mye merkevaren bryr seg.

Fokuser på aktiviteter som betyr noe

Pipedrive er designet for å:

 • Hjelpe dere med å styre komplekse salgsprosesser
 • Ta i bruk aktivitetsbasert salgsmetodikk som sikrer oppfølging
 • Tilby svært tilpasningsdyktige funksjoner
 • Inkludere live kundesupport
 • Gjøre oppskalering lekende lett når teamet deres vokser
 • Hele tiden lansere nye integreringer med ledende programvareverktøy
Pipeline-synlighet

Vårt CRM kombinerer pipeline-synlighet med en aktivitetsbasert salgsfilosofi som sørger for at salgsteamet ditt alltid fokuserer på de handlingene som fører til salgsavtaler. Med Pipedrive vet du alltid hva som er neste skritt, og du kan være trygg på at du aldri går glipp av en aktivitet.

Funksjoner, integrasjoner & API

Med full e-postintegrasjon, enkel import og eksport av data og en åpen API har du alltid riktige data – nøyaktig der du trenger dem. Legg til et omfattende sett av funksjoner laget spesielt for selgere, og du får det perfekte verktøy som hjelper deg å konsekvent avslutte salgsavtaler.

Priset for å passe din bedrift

Med fire prisnivåer og ingen skjulte kostnader kan du administrere CRM-budsjettet ditt på en pålitelig og nøyaktig måte, samtidig som du beholder muligheten til å skalere opp eller ned på kort varsel. Vi tar betalt per lisensplass, ikke per brukergrupper, som visse andre CRM, så du betaler for det nøyaktige antallet brukere du har.

Mer enn 3 000 omtaler og vurderinger

Høyt verdsatt av tusenvis av kunder over hele verden

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

Hvorfor Pipedrive-kunder bytter fra andre CRM

Ingen god selger ønsker å få fremdriften drept av restriksjoner og skjulte kostnader. Pipedrive-kunder som byttet fra HubSpot nevner unødvendige funksjoner, komplekst oppsett og verdi for pengene som viktige grunner til å bli med i Pipedrive.

De som har byttet fra Salesforce nevner ofte hvor vanskelig det er å bruke. Med Pipedrive kan du raskt få all informasjon du trenger fra vår enkle, visuelle salgsavtale og produktpipeliner. Kundene våre sparer mer tid og genererer større inntekter som et resultat.

Slik utvikler kundene våre bedriften sin med Pipedrive

Bedriftsutviklingskonsulent Gray Matters bruker Pipedrive til å analysere kundene og salgspipelinene sine. Med denne informasjonen har Gray Matters identifisert bransjetrender og laget spesialiserte produkter for kreative byråer.

Etter å ha tatt i bruk Pipedrive som CRM, økte Fintech-selskapet «360 Payments» sin nettoinntekt med svimlende 298 % fra 2016 til 2018. I løpet av den perioden økte de også nye kontoer med 26 % mens bruttoinntektene økte med 40 %.

Vanlige spørsmål om gratis prøveversjon av Pipedrive

Selg mer. Betal mindre. Prøv gratis!

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.