System för automatiserad försäljning

Slipp rutinarbetet med automatiserad försäljning

Säljare blir ofta förvånade när de upptäcker hur mycket tid de lägger på administration. Tid som kan användas bättre i den tidskänsliga försäljningsvärlden. Lyckligtvis erbjuder dagens teknik olika lösningar för automatiserad försäljning, bland annat särskild programvara och artificiell intelligens, för att automatiskt ta hand om de där repetitiva uppgifterna.

Med Pipedrive kan du automatisera i stort sett alla stegen i din säljprocess. Du kan exempelvis utlösa personliga e-postmallar som skickas ut när du skapar en affär eller flyttar en affär längs en pipeline-fas så att prospekten inte tappar intresse medan du fokuserar på högprioriterade uppgifter. Vår AI-drivna säljmentor förbättrar resultaten ytterligare genom att förse dig med personliga tips och rekommendera vilka Pipedrive-funktioner och app-integrationer som kan göra fotarbetet åt dig. Läs vidare för att upptäcka våra verktyg för automatiserad försäljning eller prova Pipedrive gratis i 14 dagar.

Fullständig åtkomst. Inget kreditkort behövs.

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

Populära funktioner i vårt CRM för försäljning

PROGRAMVARUFUNKTION

Säljassistent

Tanken på att eliminera rutinarbetet låter förvisso lockande, men ibland är det svårt att veta var man ska börja. Det är här Pipedrives säljassistent kommer in.

Detta populära verktyg för automatiserad försäljning ger dig beteendebaserade kort med prestationstips, rekommenderade funktioner och app-integrationer samt annan praktisk information. Dessutom meddelar systemet dig och ditt team när något ändras i dina kontoinställningar så att alla håller sig på banan. För att hjälpa dig att fokusera på säljandet visas kort och aviseringar endast i de mest relevant situationerna, alltså vid rätt tidpunkt och i rätt sammanhang, och försvinner när de inte längre är aktuella.

Inkluderar:

Prestationstips

Aviseringar

Framstegsuppdateringar

Påminnelser om prioriterade aktiviteter

Välj valfri kombination av aviseringar i appen, via e-post och i mobilen som påminner dig om kommande aktiviteter

Öppet API

Anslut enkelt Pipedrive till annan programvara och utveckla anpassade funktioner med den kostnadsfria API-nyckeln

Webhooks

Styr realtidsuppdateringar i Pipedrive till valfri ändpunkt eller app. Kolla in vår Guide för utvecklare för att läsa mer

Viktiga fält

Öka kvaliteten på dina data genom att skapa viktiga fält för ditt team

PROGRAMVARUFUNKTION

Automatiserade arbetsflöden

Administrativa uppgifter som att skicka uppföljningsmejl eller planera in samtal är en del av varje säljprocess. Trots det blir enligt Forbes bara 27 % av prospekt någonsin kontaktade.

Pipedrives arbetsflöde automatisering är en funktion utformad för att förhindra att affärer faller mellan stolarna. Med automatiserade arbetsflöden kan du automatiskt skicka ett personligt mejl när en affär skapas eller når en viss fas. Du kan också automatisera i stort sett alla repetitiva säljuppgifter, exempelvis så att en affär skapas när en ny kontakt läggs till, att ägandet förs över till en annan säljare när affären når en ny fas eller att aktiviteter skapas så fort en affär flyttas sig längs din pipeline.

Läs mer

PROGRAMVARUFUNKTION

Smarta kontaktdata

Att sälja är mycket svårare när du inte vet något mer om prospekten än deras namn. Information som var de arbetar, vad de är intresserade av och var de finns kan hjälpa en säljare att tillgodose prospektets behov och driva affären till avslut.

Våra smarta kontaktdata är en automatiseringsfunktion som hjälper säljare att få värdefull information om sina kunder och förhandskvalificera sina prospekt. Använd funktionen för att hämta webbdata från källor som LinkedIn, Google och Twitter med bara ett klick och få en uppfattning om hur "heta" dina prospekt är.

Läs mer
Dataexport från Google och sociala medier

Exportera data från en lista över objekt, inklusive affärer, organisationer, personer, aktiviteter och anteckningar

Automatisera personliga e-postmallar

Öka antalet mejl utan att förlora den personliga touchen

Kontaktdata med ett klick

Ange kundens e-post för att hämta offentliga uppgifter och skapa en tydligare profil

Utlösare och åtgärder

Påskynda ditt arbetsflöde genom att automatisera arbetsuppgifter utifrån din valda utlösarhändelse. Läs mer.

Bli ett av 95 000 företag

Fördelarna med automatiserad försäljning

Pipedrive är byggt för att:

  • Minska fel på grund av den mänskliga faktorn genom att automatisera datainmatningen
  • Hålla dina prospekt varma med automatiserade e-postmallar
  • Förbättra dina resultat med personliga tips
  • Hjälpa dig att förhandskvalificera prospekt genom att hämta offentliga uppgifter
  • Automatiskt meddela dig om kontoändringar
  • Eliminera repetitiva admin-uppgifter

Används av över 95 000 företag i 175 länder

Vanliga frågor om försäljningsprogram

Sälj mer. Betala mindre. Prova gratis!

Fullständig åtkomst. Inget kreditkort behövs.