Salgsautomatiseringssystem

Fjern rutinearbeid med salgsautomatisering

Selgere blir ofte overrasket når de oppdager hvor mange timer de bruker på administrative oppgaver. Tid som er verdifull i det tidssensitive salgsmiljøet. Heldigvis tilbyr dagens teknologi noen salgsautomatiseringsløsninger, inkludert dedikert programvare og kunstig intelligens, for automatisk å behandle en voksende del av de gjentagende oppgavene.

Med Pipedrive kan du automatisere omtrent alle trinn i salgsprosessen. For eksempel kan du utløse personlige e-postmaler som går ut hver gang du oppretter en salgsavtale, eller flytter en salgsavtale langs en pipelinefase, og holder de potensielle kundene varme mens du fokuserer på oppgaver med høy prioritet. Vår AI-drevne salgsmentor øker resultatene ytterligere ved å gi personlige tips og anbefale hvilke Pipedrive-funksjoner og appintegrasjoner som kan gjøre rutinearbeidet for deg. Les videre for å oppdage salgsautomatiseringsverktøyene våre, eller prøve Pipedrive gratis i 14 dager.

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

Populære salgs-CRM-funksjoner

PROGRAMVAREFUNKSJON

Salgsassistent

Selv om ideen om å fjerne rutinearbeid høres fristende ut, er det noen ganger vanskelig å finne ut hvor du skal begynne. Det er her Pipedrives salgsassistent kommer inn.

Dette populære salgsautomatiseringsverktøyet gir deg atferdsbaserte kort som inneholder resultattips, anbefalte funksjoner og appintegrasjoner og annen nyttig informasjon. Systemet varsler også deg og teamet ditt når det er gjort en endring i kontoinnstillingene, og sikrer at alle er oppdaterte. For å hjelpe deg med å fokusere på salg, vises alle kort og varsler kun i de mest relevante situasjonene, det vil si til rett tid og i riktig kontekst, og forsvinner når de ikke lenger er relevante.

Inkluderer:

Resultattips

Varsler

Oppdateringer på fremgang

Prioriterte aktivitetspåminnelser

Velg en kombinasjon av varsler i appen, på e-post og mobil for å bli påminnet om kommende aktiviteter

Åpen API

Koble Pipedrive enkelt til annen programvare og utvikle tilpassede funksjoner med den gratis API-nøkkelen

Webhooks

Push-oppdateringer i sanntid i Pipedrive til sluttpunktet eller appen du ønsker. Ta en titt på utviklerguiden vår for å finne ut mer

Viktige felt

Forbedre kvaliteten på dataene dine ved å angi viktige felt for teamet ditt

PROGRAMVAREFUNKSJON

Arbeidsflytautomatisering

Administrative oppgaver som å sende en oppfølgende e-post eller planlegge en samtale er en del av alle salgsprosesser. Likevel, ifølge Forbes, blir kun 27 % av potensielle kunder noensinne kontaktet.

Pipedrives arbeidsflytautomatisering er en salgsautomatiseringsfunksjon utformet for å forhindre at salgsavtaler glipper mellom hendene dine. Med arbeidsflytautomatisering kan du automatisk sende en personlig e-post hver gang en salgsavtale opprettes eller når en bestemt fase. Du kan også automatisere så godt som alle gjentagende salgsoppgaver, som å utløse opprettelse av en salgsavtale når en ny kontakt legges til, overføre eierskap til en annen selger når en salgsavtale når en ny fase, eller opprette aktiviteter hver gang en salgsavtale flyttes langs pipelinen.

Finn ut mer

PROGRAMVAREFUNKSJON

Smarte kontaktdata

Salg er mye vanskeligere når du ikke vet noe om den potensielle kunden bortsett fra navnet deres. Informasjon som hvor de jobber, hva de er interessert i og hvor de bor, kan hjelpe en selger med å møte den potensielle kundens behov og avslutte salgsavtalen.

Våre smarte kontaktdata er en automatiseringsfunksjon som hjelper selgere med å avdekke verdifull informasjon om kundene sine og forhåndskvalifisere potensielle kunder. Bruk funksjonen til å hente nettdata fra kilder som LinkedIn, Google og Twitter med bare ett klikk, samt anslå hvor «varme» de potensielle kundene er.

Finn ut mer
Google- og sosiale medier-eksport

Eksporter data fra en liste over elementer, inkludert salgsavtaler, organisasjoner, personer, aktiviteter og notater

Automatiser tilpassede e-postmaler

Øk antallet e-poster du sender mens du fortsatt opprettholder et personlig preg

Ett-klikks kontaktdata

Skriv inn kundens e-postadresse for å hente ut de offentlige dataene og bygge en tydeligere profil

Utløsere og handlinger

Fremskynd arbeidsflyten ved å automatisere oppgaver basert på den valgte triggerhendelsen. Finn ut mer.

Bli med over 95,000 firmaer

Fordeler med salgsautomatisering

Pipedrive er designet for å:

  • Redusere menneskelige feil ved å automatisere dataregistrering
  • Holde de potensielle kundene varme med automatiserte e-postmaler
  • Øke resultatene med personlige tips
  • Hjelpe deg med å forhåndskvalifisere potensielle kunder ved å innhente offentlige data
  • Varsle deg automatisk om kontoendringer
  • Fjerne gjentagende administrative oppgaver

Brukt av mer enn 95,000 firmaer i 175 land

Ofte stilte spørsmål og svar om salgsprogramvare

Selg mer. Betal mindre. Prøv gratis!

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves.