Systeem voor verkoopautomatisering

Elimineer tijdrovende taken met verkoopautomatisering

De meeste verkopers reageren verrast wanneer ze zien hoeveel tijd ze besteden aan administratieve taken. Die tijd is waardevol, zeker als het op verkopen aankomt. Gelukkig biedt de huidige technologie oplossingen voor verkoopautomatisering, zoals speciale software en kunstmatige intelligentie. Zo kan een toenemend deel van de routinetaken automatisch worden verwerkt.

Met Pipedrive kun je vrijwel elke stap van je verkoopproces automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld gepersonaliseerde e-mailtemplates maken die worden ingevuld en verzonden wanneer je een deal sluit of verplaatst naar een andere stadium van je pijplijn. Zo blijf je aandacht besteden aan je leads, terwijl je je kunt richten op taken met hoge prioriteit. Onze AI-aangestuurde verkoopmentor zorgt voor nog betere prestaties door je gepersonaliseerde tips te geven en je Pipedrive-functies en app-integraties aan te bevelen die tijdrovende bezigheden uit handen kunnen nemen. Lees verder en ontdek onze tools voor verkoopautomatisering, of probeer Pipedrive 14 dagen gratis uit.

Onmiddellijk toegang. Geen creditcard vereist.

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

Populaire CRM-functies voor verkoop

SOFTWAREFUNCTIE

Verkoopassistent

Tijdrovende taken elimineren klinkt fantastisch, maar het is niet altijd makkelijk om erachter te komen waar je moet beginnen. De Verkoopassistent van Pipedrive helpt je hierbij.

Deze populaire tool voor verkoopautomatisering reikt je aanbevolen functies en app-integraties, prestatietips en andere nuttige informatie aan, gebaseerd op je gedragingen. Het systeem brengt jou en je team ook op de hoogte als er iets is verandert aan je accountinstellingen. Zo weet iedereen precies hoe alles zit. Om je niet teveel af te leiden van je verkoop, worden meldingen alleen op relevante tijdstippen en plaatsen getoond, en verdwijnen ze weer wanneer ze niet langer nuttig zijn.

Omvat:

Prestatietips

Meldingen

Updates over voortgang

Meldingen over activiteiten met prioriteit

Combineer pushmeldingen op je pc, in je e-mail en in de mobiele app om op de hoogte te blijven van komende activiteiten

Open API

Koppel Pipedrive zonder moeite aan andere software, en gebruik de gratis API om aangepaste functies te ontwikkelen

Webhooks

Stuur updates in Pipedrive realtime door naar de app of endpoint van je keuze. Lees er alles over in onze gids voor ontwikkelaars

Belangrijke velden

Verbeter de kwaliteit van je gegevens door velden als belangrijk voor je team aan te merken

SOFTWAREFUNCTIE

Workflowautomatisering

Administratieve taken, zoals het verzenden van opvolgmails of het plannen van telefoongesprekken, maken deel uit van elk verkoopproces. Toch wordt volgens Forbes met slechts 27% van de leads ooit contact opgenomen.

De workflowautomatisering van Pipedrive is verkoopautomatisering die specifiek is ontworpen om te voorkomen dat deals uit het oog worden verloren. Met workflowautomatisering kun je automatisch een gepersonaliseerde e-mail sturen wanneer een deal wordt gesloten of een bepaald stadium wordt bereikt. Je kunt verder bijna elke routinetaak automatiseren en bijvoorbeeld automatisch een deal aanmaken wanneer een nieuwe contactpersoon wordt toegevoegd, deals naar een andere verkoper overzetten wanneer een bepaald stadium wordt bereikt, of activiteiten creëren telkens een deal wordt verplaatst in je pijplijn.

Meer informatie

SOFTWAREFUNCTIE

Slimme contactgegevens

Verkopen is een stuk moeilijker als je behalve de naam verder geen informatie hebt over je potentiële klant. Als verkoper sluit je makkelijker deals als je ook weet waar iemand werkt of gevestigd is en waar hij of zij in geïnteresseerd is.

Onze slimme contactgegevens helpen je door automatisch waardevolle informatie over klanten te verzamelen, zodat je leads vooraf kunt kwalificeren. Gebruik de functie om meteen informatie te vergaren van bronnen zoals LinkedIn, Google en Twitter en om in te schatten hoe veelbelovend je leads zijn.

Meer informatie
Export van gegevens van Google en sociale media

Exporteer alle gegevens uit een lijst met items, inclusief deals, organisaties, contactpersonen, activiteiten en notities

Geautomatiseerde gepersonaliseerde e-mailtemplates

Stuur meer e-mails, terwijl je er toch steeds een persoonlijk tintje aan geeft

Contactgegevens met één klik

Vul het e-mailadres van een klant in om hun openbare gegevens op te halen en een duidelijker beeld te krijgen

Triggers en acties

Versnel je workflow door taken te automatiseren op basis van zelfgekozen triggergebeurtenissen. Meer informatie.

Sluit je aan bij meer dan 95.000 bedrijven

Voordelen van verkoopautomatisering

Pipedrive is ontworpen om:

  • Fouten te vermijden door gegevensinvoer te automatiseren
  • Je leads geïnteresseerd te houden met automatische e-mailtemplates
  • Je prestaties te verbeteren met gepersonaliseerde tips
  • Je te helpen bij het kwalificeren van leads aan de hand van publieke gegevens
  • Je automatisch op de hoogte te brengen van wijzigingen in je account
  • Komaf te maken met administratieve routinetaken

Meer dan 95.000 bedrijven in 175 landen gebruiken Pipedrive

Veelgestelde vragen over verkoopsoftware

Verkoop meer. Betaal minder. Probeer het gratis uit!

Volledige toegang. Geen creditcard vereist.